Persoane interesate

joi, 3 martie 2022

„Scoate violenţa din viaţa ta! Oferă un zâmbet şi o floare!”

 


În perioada 1 - 10 martie a.c., polițiștii de prevenire bihoreni alături de reprezentanții Fundației Lampas şi cei ai DGASPC Bihor vor desfăşura o serie de activităţi informativ- preventive destinate victimelor violenţei domestice. În acest sens în perioada amintită vor avea loc întâlniri cu femei, victime ale violenței domestice, dar și cu alte femei, reprezentante ale comunității, cărora le vor fi  oferite mărțișoare, flori și dulciuri, precum și sfaturi și informaţii utile cu privire la violenţă domestică, despre ce putem face, cum putem ajuta victimele violenţei domestice, care sunt instituţiile ce pot oferi ajutor.

 


În acest context, sub sloganul „Scoate violenţa din viaţa ta! Oferă un zâmbet şi o floare!”, poliţiştii de prevenire şi partenerii de campanie au avut întâlniri cu victimele violenţei domestice la două centre pentru victime, dar şi cu alte femei din comunitate,la Biblioteca Elit din municipiul Oradea, ocazie cu care au fost oferite, flori, dulciuri şi mărţisoare cu mesaje preventive. În cadrul întâlnirilor au fost discutate principale forme de violenţă domestică, cum sesizăm un caz de violenţă, serviciile existente în comunitate în scopul protejării victimei, mituri şi cauze ale violenţei domestice. 


 

Activităţile de acest gen vor continua şi în perioada următoare. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DINCOLO DE APARENTE

  Campanie de conștientizare cu privire la riscurile asociate traficului și consumului de substanțe interzise   Traficul de droguri și   deț...