Persoane interesate

miercuri, 9 decembrie 2020

DESENE CU MESAJ E PREVENTIVE, CREATE DE COPII - Elevii din clasele a X-a B și a XI- a B de la Liceul de Arte Oradea, coordonați de doamna profesoară Nada Panait, au creat desene cu mesaje preventive pe tema violenței domestice. Create de copii, cu mult talent și implicare, desenele ilustrează trăirile pe care le au victimele violenței domestice și cuprind mesaje sugestive pentru eradicarea acestui fenomen.

 















 


STOP VIOLENȚEI DOMESTICE

          Desene cu mesaje antiviolență, create de copii sub îndrumarea polițiștilor de prevenire bihoreni, au marcat în Bihor, Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor.

 Elevii din clasele a X-a B și a XI- a B de la Liceul de Arte Oradea, coordonați de doamna profesoară Nada Panait, au creat desene cu mesaje preventive pe tema violenței domestice, care au fost transmise în format electronic polițiștilor și partenerilor de program. Create de copii, cu mult talent și implicare, desenele ilustrează trăirile pe care le au victimele violenței domestice și cuprind mesaje sugestive pentru eradicarea acestui fenomen . 

De asemenea, elevii Liceului de Arte Oradea au participat la întâlniri on-line cu polițiștii de prevenire bihoreni și cu reprezentanți ai Fundației „Lampas”, în cadrul cărora și-au prezentat viziunea cu privire la violența domestică și mesajele preventive care au însoțit desenele create de ei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DINCOLO DE APARENTE

  Campanie de conștientizare cu privire la riscurile asociate traficului și consumului de substanțe interzise   Traficul de droguri și   deț...